Turan Ofset'e Hoşgeldiniz!

DEĞERLERİMİZ

 Dürüstlük

İş ortaklarımız olan müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, meslektaşlarımız ve çalışanlarımız ile olan ilişkilerimizde açık sözlülüğe ve dürüstlüğe büyük önem veriyoruz. Bu özelliğimiz ile herkes tarafından güven duyulan bir firma olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İsmimizi daha iyi noktalara taşımak için her düzeyde iletişime açık olan inancımızdan hiçbir zaman ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Güvenilirlik
“Yakın geçmişimiz, daima yarının bir başlangıcıdır” düşüncesi ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermek bizim görevimiz.

Dinamizm
Değişimlere anında cevap vererek uyum sağlamamızın ve işimizi en iyi şekilde yapabilmek için gösterdiğimiz yüksek performansın rakiplerimiz arasında bizi liderliğe ulaştıracağına eminiz.

Yenilikçilik
Hayal gücü, merak ve keşfetme arzusuna sahip çalışanlarımız ile daima en yeni teknolojileri takip etmek gelişimimizin temelini oluşturuyor. Sorun çözmek ve iş bitirmek için yararlı fikirler üretme becerisi, sürekli kendini geliştirebilme ve güncel kalabilme çabası ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Takım Çalışması
Tüm çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz ile ortaya çıkarttığımız ve çıkartacağımız takım çalışmasının mükemmeli yakalamamızı sağlayacağına inanıyoruz.

Liderlik
Kullandığımız ileri teknoloji, insan kaynakları ve kendi alanlarında lider çalışanlarımız sayesinde yaratmış olduğumuz çözümler ile en iyi hizmeti veriyoruz.

Müşteri Memnuniyeti
Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli bir hizmet ile karşılamak için en üst düzeyde çaba harcıyoruz.

Kalitede Süreklilik
“Yeterince iyi asla yeterli değildir” düşüncesi ile her zaman kalitede en iyiyi yakalamak firmamızın önceliğidir.

DEĞERLERİMİZ